Tietoa yrityksestä

Tenniskoulu Topspin on vuonna 2013 perustettu tennisvalmennusyritys.

Topspin antaa laadukasta ja innostavaa tennisvalmennusta
juniori- ja aikuisryhmille sekä yksityisoppilaille pääkaupunkiseudulla.

Lajia oppimalla pääsee nauttimaan hienon pelin ohella liikunnan riemusta ja terveemmästä elämästä.

Topspinin toiminnan arvoja ovat asenne, palvelu, laatu, tuloksellisuus ja vastuu,
jotka välittyvät tekemisessämme kentällä ja sen ulkopuolella.

Tennis on laji meille kaikille.


Tenniskoulu Topspin | tero@tenniskoulutopspin.com | + 358 50 544 5144 | Helsinki | Finland | www.tenniskoulutopspin.com | www.vasurilla.com

Valmennusideologia

Tenniskoulu Topspinin valmennusideologia seuraa yrityksen arvoja.

Asenne.

Ilman oikeaa asennetta, intohimoa ja motivaatiota mistään ei tule yhtään mitään. Ei tenniksen opettelusta, muttei myöskään valmentamisesta. Aito innostus tarttuu. Valmentajasta valmennettaviin ja valmennettavista valmentajaan.

Asenne ei poissulje hauskuutta, jota saa ja pitää olla. Tennis on kovuudestaan huolimatta hauska laji, vaikkei se aina siltä tunnu. On syytä kuitenkin muistaa, että se on vain tennistä.

Palvelu.

Aito kiinnostus valmennettaviin ja halu parantaa jokaisen pelaajan peliä sekä lyöntejä on toiminnan kivijalka. Jokainen valmennettava saa varmuudella henkilökohtaista ohjausta, josta ammentaa eteenpäin.

Toiminnan joustavuus ja aito asiakaskeskeisyys ovat Tenniskoulu Topspinin kunnia-asioita.

Laatu.

Laatu näkyy ennen kaikkea toiminnassa kentällä. Mielekkäitä ja vaihtuvia harjoitteita sekä tarvittaessa täsmävalmennusta oivalluksen löytämiseksi ja lyöntien hiomiseksi.

Tuloksellisuus.

Käymme valmennettavien kanssa läpi henkilökohtaiset tavoitteet ja luomme realistiset maalit, jotka saavutamme ja luomme seuraavat maalit. Peruselementtien kautta, pala palalta kohti parempaa tennistä. Täydellistä tennispelaajaa ei ole vielä nähty. Ei edes televisiossa.

Toiminnassa huomioimme aina pelaajan tilanteen. Emme tee kaikista väkisin ammattilaisia, vaan tiedostamme, että tennis voi olla "vain" hieno harrastus. Elämässä on paljon muutakin.

Vastuu.

Vastuullisuus, rehellisyys ja avoimuus kuuluvat luonnollisena osana kaikkeen toimintaamme. Oli kyseessä sitten vastuu ryhmästä, opetuksen tasosta tai vaikkapa yhteiskunnallisista velvoitteista.