Tietoa yrityksestä

Tenniskoulu Topspin on vuonna 2013 perustettu tennisvalmennusyritys.

Topspin antaa laadukasta ja innostavaa tennisvalmennusta
juniori- ja aikuisryhmille sekä yksityisoppilaille pääkaupunkiseudulla.

Lajia oppimalla pääsee nauttimaan hienon pelin ohella liikunnan riemusta ja terveemmästä elämästä.

Topspinin toiminnan arvoja ovat asenne, palvelu, laatu, tuloksellisuus ja vastuu,
jotka välittyvät tekemisessämme kentällä ja sen ulkopuolella.

Tennis on laji meille kaikille.


Tenniskoulu Topspin | tero@tenniskoulutopspin.com | + 358 50 544 5144 | Helsinki | Finland | www.tenniskoulutopspin.com | www.vasurilla.com

maanantai 27. elokuuta 2018

Tenniskoulu Topspin ja Helsingin Mailapelikeskus yhteistyöhön!

Moni onkin ehkä jo huomannut, että sekä Tenniskoulu Topspinin ja Vasurilla-blogin sivulle on ilmestynyt Helsingin Mailapelikeskuksen mainos. Ilolla voinkin ilmoittaa yhteistyöstä Mailapelikeskuksen kanssa!

Tämä kaupallinen yhteistyö on pitkä jatkumo Tenniskoulu Topspinin valmennus- ja harjoitustuntien pitämisestä Helsingin Mailapelikeskuksessa, jossa pelaamiseen ja harjoitteluun on loistavat mahdollisuudet. Eikä siis ainoastaan tenniksen, vaan myös muiden mailapelien eli sulkapallon, pöytätenniksen ja squashin osalta.

Tenniksen osalta Mailapelikeskuksen päähallissa on neljä tenniskenttää, joiden päällysteenä on mattopintainen, pehmeä velour. Päähallin takana ylipainehallissa on kolme greenset-pinnoitteista tenniskenttää, joista yhdellä pelataan arkisin sulkapalloa. Kesäisin käytössä on yksi hiekkatekonurmikenttä.

Sulkapallokenttiä on 12 kappaletta, pöytätenniskenttiä kolme ja lisäksi keskuksesta löytyy pääkaupunkiseudun uusimmat squash-kentät, joita on kaksi.