Tietoa yrityksestä

Tenniskoulu Topspin on vuonna 2013 perustettu tennisvalmennusyritys.

Topspin antaa laadukasta ja innostavaa tennisvalmennusta
juniori- ja aikuisryhmille sekä yksityisoppilaille pääkaupunkiseudulla.

Lajia oppimalla pääsee nauttimaan hienon pelin ohella liikunnan riemusta ja terveemmästä elämästä.

Topspinin toiminnan arvoja ovat asenne, palvelu, laatu, tuloksellisuus ja vastuu,
jotka välittyvät tekemisessämme kentällä ja sen ulkopuolella.

Tennis on laji meille kaikille.


Tenniskoulu Topspin | tero@tenniskoulutopspin.com | + 358 50 544 5144 | Helsinki | Finland | www.tenniskoulutopspin.com | www.vasurilla.com

perjantai 1. elokuuta 2014

Tenniskoulu Topspin täyttää vuoden!

Vuosi yrittäjyyttä takana!

Mennyt vuosi on kulunut todella nopeasti. Vuosi on ollut vähintäänkin erittäin mielenkiintoinen ja antoisa niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Juniorivalmennukset ovat pyörineet mukavasti koko vuoden kesää lukuun ottamatta ja uusi kausi alkaa taas kohta. Vuoteen on mahtunut sopivassa määrin myös mailahuoltoja sekä yksityistunteja, joten olen enemmän kuin tyytyväinen ensimmäiseen vuoteeni sivutoimisena yrittäjänä. (Päätyöstäni Veikkauksella en ole kuitenkaan vielä tällä erää luopumassa ;-)

Kaiken tämän kruunaa tietysti loistavat asiakkaat! Lämmin kiitos Teille kaikesta palautteesta! Suurelta osin se on ollut varsin positiivista ja kannustavaa, joten tästä on hyvä jatkaa. Mielelläni otan kaiken palautteen vastaan myös jatkossa.

Tulevaisuus näyttää myös valoisalta, sillä syksyn ryhmät ovat tällä tietoa täynnä. Jotta homma säilyy mielekkäänä tulevanakin vuotena, on painopistealueet sekä uudet harjoitteet mietitty melko tarkkaan jo nyt. Eteenpäin mennään, se on varma!

Lisäksi tulevan vuoden aikana tulen kokeilemaan ainakin yhtä uutta "tuotetta", mutta siitä lisää myöhemmin. Ole kuitenkin kuulolla!